Hallo, ik ben Priscilla
lid sinds June 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Ik ben Priscilla, 33 jaar en ik woon in Amsterdam. Het lijkt me leuk om samen met een groep meiden gezellige dingen te ondernemen, zoals uit eten gaan, drankjes doen, naar een festival etc.
Alles wat we moeten weten over jou?
.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Borrelclub / Amsterdam (IJburg / Oost)

Pr

Priscilla, Amsterdam
2022-05-26

Bekeken: 351

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hi allemaal,

Nu steeds meer vriendinnen vertrekken uit Amsterdam, merk ik dat het soms lastig is om spontaan af te spreken. Het lijkt het me daarom leuk om samen met een aantal meiden (leeftijd 30-36) een groepje te starten om af en toe af te spreken. Ik hou van lekker eten, sporten, spelletjesavonden en in cafeetjes zitten. Groet, Priscilla

https://www.eetclub.nl

Eetclub Amsterdam 30-40

Carine, Amsterdam
2020-01-05

Bekeken: 415

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hallo daar!

Ik ben Carine, 34 jaar. Ik ben nieuw in Amsterdam Oost komen wonen en het lijkt me leuk om met andere dames de passie voor koken te delen. Het idee is om maandelijks bij elkaar te komen en bij iemand thuis te eten die dan ook kookt, een optie is natuurlijk ook een nieuw restaurantje uitproberen in de stad.

Zelf kook ik de laatste tijd steeds meer vegetarisch en ook wel veganistisch, ik eet zelf nog wel af en toe vlees. Super om via deze weg nieuwe recepten te ontdekken (en te delen) die vegetarisch of veganistisch zijn, let wel: het is geen must :).

Het lijkt me leuk om via deze weg nieuwe mensen te leren kennen, het gaat dus om een maandelijkse kookclub maar het is ook mogelijk om samen andere leuke dingen te gaan ondernemen zoals lekker borrelen in de stad.

Spreekt bovenstaande je aan? Stuur dan een berichtje dan neem ik contact met je op.

Groetjes Carine