Hallo, ik ben Hanneke
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Deventer

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hoi! Ik ben Hanneke en ik ben 23 jaar. Sinds juli ben ik gaan samenwonen in Deventer. Na mijn bachelor Industrieel Ontwerpen, ben ik nu bezig met mijn master Industrial Design Engineering. Dit doe ik doordeweeks nog in Enschede. Ik heb een passie voor koken en vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren en uit te proberen. Ook koken en eten met anderen vind ik erg gezellig! Het lijkt mij erg leuk om nieuwe mensen met dezelfde hobby\'s, lees: gezellig borrelen ( dit kan ook gewoon alcohol vrij! ) en lekker eten, te ontmoeten. Hou jij ook van een goede kaasplank, het maken van lekkere hapjes en gerechten, spelletjes spelen ( thuis, in het park of aan de Ijssel), te pubquizzen of escape-roomen, of lekker zelf te koken en lang te tafelen? Stuur mij dan vooral een berichtje zodat Deventer binnenkort nog een gezellige eetclub rijker is :) Cheers! Hanneke
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergieën en eet alles! Vis en champignons vind ik iets minder, maar wie weet kan jij het zo klaarmaken dat het mega lekker is!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Oproepen

Eetclubje in Deventer gezocht!

Hanneke, Deventer
2019-07-16

Bekeken: 628

Aangemeld: 4

Gereageerd: 4

Hoi! Ik ben Hanneke en ik ben 23 jaar. Sinds juli ben ik gaan samenwonen in Deventer. Na mijn bachelor Industrieel Ontwerpen, ben ik nu bezig met mijn master Industrial Design Engineering. Dit doe ik doordeweeks nog in Enschede. 

Ik heb een passie voor koken, ben nog geen chefkok, maar vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren en uit te proberen. Ook koken en eten met anderen vind ik erg gezellig! Naast koken wil ik graag weer gaan sporten (ik zou eigenlijk wat vaker moeten hardlopen, wandelen of baantjes zwemmen, dus als je me daarin op sleeptouw kunt nemen, graag, haha), houd ik heel erg van muziek en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.

Het lijkt mij erg leuk om nieuwe mensen met dezelfde hobby's, lees: gezellig borrelen ( dit kan ook gewoon alcohol vrij! ) en lekker eten, te ontmoeten. Hou jij ook van een goede kaasplank, het maken van lekkere hapjes en gerechten, spelletjes spelen ( thuis, in het park of aan de Ijssel), te pubquizzen of escape-roomen, of lekker zelf te koken en lang te tafelen? Stuur mij dan vooral een berichtje zodat Deventer binnenkort nog een gezellige eetclub rijker is :)

Cheers! Hanneke

https://www.eetclub.nl

Mensen gezocht om lekker mee te koken en te borrelen natuurlijk!

Willem de Haas, Deventer
2019-10-04

Bekeken: 602

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Ik ben Willem 23 jaar. Ik ben alleenwonend in Deventer.  (verdere informatie op mijn profiel.)

 

Ik hoop hier 1,2 of 3 personen te vinden om samen eens in de zoveel tijd te koken. Mijn voorkeur gingen uit naar 1 keer in de 2 weken. Ik zou graag nieuwe gerechten willen koken en ook vooral proeven. Ik lust vrijwel alles en hoop ook veel verschillende keukens langs zien te komen. 

Mijn verwachtingen zijn dan ook dat er gezellige, leuke en lange avonden gaan onstaan, waarbij er heerlijk multiculureel wordt gekookt en veel over eten gaat, maar ook of andere dingen hoor haha.

Als dit je leukt lijkt, neem een kijkje op mijn profiel en laat een bericht achter!