Hallo, ik ben Claudine Compiet
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 23

Hoihoi! Ik ben Claudine (22), in juli afgestudeerd in Maastricht als verloskundige en net begonnen met werken in het mooie Nijmegen. Een super leuke nieuwe uitdaging in een, voor mij, onbekende stad! Ik ben een ondernemend type, vind het leuk om erop uit te trekken, nieuwe mensen en nieuwe plekken te ontdekken, te skeeleren, lezen, dansen, creatief bezig te zijn en te koken :). Het lijkt me leuk om een van deze dingen samen te delen met anderen, zonder verplichtingen maar gewoon gezellig.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben geen chefkok hoor! Vind het gewoon leuk om te koken (en te eten)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Oproepen

Opzoek naar kook&klets buddy\'s in Nijmegen

Claudine Compiet, Nijmegen
2019-11-12

Bekeken: 514

Aangemeld: 6

Gereageerd: 11

Hoihoi! 

Ik ben Claudine (22), in juli afgestudeerd in Maastricht als verloskundige en net begonnen met werken in het mooie Nijmegen en Wijchen. Een super leuke nieuwe uitdaging in een, voor mij, onbekende stad! Ik ben een ondernemend type, vind het leuk om erop uit te trekken, nieuwe mensen en nieuwe plekken te ontdekken, te skeeleren, lezen, dansen, af en toe te pingelen op mijn keyboard, creatief bezig te zijn énnn te koken :). Het lijkt me leuk om een van deze dingen samen te delen met anderen, zonder verplichtingen maar gewoon gezellig. Ik merk dat contacten leggen net even iets minder makkelijk gaat nu ik niet meer met medeleerlingen een opleiding volg, daarom dit oproepje. Stuur vooral een berichtje als het je leuk lijkt een keer samen te koken, borrelen of wat te ondernemen!

xx

https://www.eetclub.nl

Eetclubje omgeving Nijmegen

Susan, Nijmegen
2019-09-19

Bekeken: 278

Aangemeld: 7

Gereageerd: 1

Hoi!

Mijn naam is Susan, ik ben 20 jaar oud, studeer in Arnhem en woon in omgeving Nijmegen. Ik heb vandaag deze leuke website ontdekt en omdat ik graag een eetclubje (het liefst vegetarisch) zoek post ik maar gelijk een oproep!

Mijn vrienden wonen allemaal verspreid over Nederland, dus in mijn directe omgeving heb ik zo niet veel contacten. Vanwege die reden wil ik graag nieuwe mensen leren kennen. Ik hou zelf van koken en eten, maar kan zeker nog wat nieuwe ervaringen opdoen! Daarnaast kunnen we ook andere activiteiten ondernemen, zoals wijntjes drinken!

Mocht je interesse hebben, meld je dan aan! Iedereen is van harte welkom :)

Groetjes!