Opzoek naar kook&klets buddy\'s in Nijmegen - eetclub.nl
Opzoek naar kook&klets buddy\'s in Nijmegen
Niet meer op zoek naar nieuwe leden

Claudine Compiet, Nijmegen
2019-11-12

Bekeken: 515

Aangemeld: 6

Gereageerd: 11

Hoihoi! 

Ik ben Claudine (22), in juli afgestudeerd in Maastricht als verloskundige en net begonnen met werken in het mooie Nijmegen en Wijchen. Een super leuke nieuwe uitdaging in een, voor mij, onbekende stad! Ik ben een ondernemend type, vind het leuk om erop uit te trekken, nieuwe mensen en nieuwe plekken te ontdekken, te skeeleren, lezen, dansen, af en toe te pingelen op mijn keyboard, creatief bezig te zijn énnn te koken :). Het lijkt me leuk om een van deze dingen samen te delen met anderen, zonder verplichtingen maar gewoon gezellig. Ik merk dat contacten leggen net even iets minder makkelijk gaat nu ik niet meer met medeleerlingen een opleiding volg, daarom dit oproepje. Stuur vooral een berichtje als het je leuk lijkt een keer samen te koken, borrelen of wat te ondernemen!

xx

Ideaal voor
man , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • St

  Stijn uit Nijmegen
  4 November 2019

  Aangemeld

  Hey Claudine, Mijn naam is Stijn, 19 jaar. Het lijkt mij erg gezellig om een keer samen te koken/borrelen. Ik ben ook net in Nijmegen dus ik ben ook op zoek naar wat extra vrienden. Hopelijk heb jij er ook zin in :)

 • Nienke uit Nijmegen
  5 November 2019

  Aangemeld

  Hoi Claudine, Wat leuk! Ik sluit graag aan. Ik herken mijzelf in het stukje wat je hebt geschreven! Het lijkt mij erg leuk om met elkaar een keer iets te gaan drinken en/of een heerlijke maaltijd in elkaar te zetten!

 • Max uit Nijmegen
  7 November 2019

  Aangemeld

  Hoi Claudine (Stijn, Nienke & Mark), Wat leuk! Ik zou ook graag aansluiten :-) Ben wel bekend in het Nijmeegse, maar sta net als Mark open voor het ontmoeten van nieuwe mensen! Nummers uitwisselen lijkt me prima. Ik hoor het graag!

 • Mark uit Nijmegen
  10 November 2019

  Aangemeld

  Ik kijk er naar uit :)

 • Liz Wijker uit Nijmegen
  11 November 2019

  Aangemeld

  Hoi Claudine! Mijn naam is Liz, ik ben 26 jaar en net afgestudeerd (studie Food & Business). Het lijkt mij gezellig om aan te sluiten bij jullie eetclub! Liefs Liz

 • Suzanne uit Nijmegen
  11 November 2019

  Aangemeld

  Hoi Claudine Compiet, Je bericht klinkt erg leuk! Ik ken eetclub nog maar net, dus vandaar een wat late reactie. Als het nog mogelijk is, sluit ik me graag aan! :) Groetjes, Suzanne Gossen

 • Mark uit Nijmegen
  5 November 2019

  Hee Claudine, ik houd me aanbevolen! Ik ken de stad wat beter maar vind het vooral leuk om nieuwe mensen te leren kennen, gecombineerd met een hapje en drankje. Grts, Mark

 • Claudine Compiet uit Nijmegen
  6 November 2019

  Super leuk dat jullie al zo snel gereageerd hebben! Ik laat het nog even open, misschien dat er nog anderen aan willen sluiten. Misschien kunnen we volgende week nummers uitwisselen :)

 • Max uit Nijmegen
  7 November 2019

  Hoi Claudine (Stijn, Nienke & Mark), Wat leuk! Ik zou ook graag aansluiten :-) Ben wel bekend in het Nijmeegse, maar sta net als Mark open voor het ontmoeten van nieuwe mensen! Nummers uitwisselen lijkt me prima. Ik hoor het graag!

 • Hilde uit Nijmegen
  9 November 2019

  Hoi Claudine en alle anderen, wat een leuk berichtje! Ik zou me graag bij je groep aansluiten! Niet alleen om Nijmegen (verliefd op deze stad) voor jou een nieuwe en warmer thuis te laten worden, maar ook om mijn eigen contactenkring uit te breiden. Ik hoop dat er nog plek is bij jullie :-) Nummers uitwisselen lijkt me goed!

 • Jo-Anne uit Nijmegen
  9 November 2019

  Hoi Claudine! Heel leuk berichtje! Ik meld me bij deze graag aan :)

 • Suzanne uit Nijmegen
  11 November 2019

  Hoi Claudine! Het lijkt me leuk om aan te sluiten, als het nog kan!

 • Sabine uit NIJMEGEN
  11 November 2019

  Hoi! Ik ben vorige maand vanuit Amsterdam verhuisd naar Nijmegen en herken me in je berichtje. Lijkt me heel leuk om aan te sluiten!

 • Sasa uit Nijmegen
  21 December 2019

  Hoi! Ik zie dat deze oproep en reacties uit november komen. Maar het lijkt mij leuk om ook een keer aan te sluiten als jullie daar open voor staan. Ik hoor het graag!

 • Lisa
  4 February 2020

  Hoi, Ik zie dat je al veel reacties op je berichtje hebt. Als jullie nog ruimte hebben voor iemand, lijkt het mij zeker leuk om aan te sluiten:)

 • Anne uit Nijmegen
  8 February 2020

  Ik sluit mij aan bij Lisa! Ik zou het ook erg leuk vinden om mensen in en rondom Nijmegen te leren kennen.

 • Rein uit Nijmegen
  2 May 2020

  Hi Claudine, ik zie deze oproep van een aantal maanden geleden nu. Mocht(en) je/jullie nog nieuwe leden voor deze groep zoeken, dan sluit ik graag aan! Vorig jaar ben ik afgestudeerd en begonnen met het echte werkzame leven. Daardoor merk ik ook minder nieuwe contacten op te doen zoals tijdens het studentenleven. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen en hoe kan dat nou beter dan met koken en eten?! Hoor graag van je! Groeten Rein

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen