Hallo, ik ben Harmke
lid sinds November 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hoi! Ik ben net in Utrecht komen wonen. Hoewel er al een paar van mijn vrienden in 030 wonen, ben ik ook op zoek naar nieuwe contacten. Ik heb een haat-liefde verhouding met koken. Voor mijzelf koken vind ik verschrikkelijk, maar voor anderen geweldig. Specialiteit: toetjes! Via deze weg hoop ik dus het beste van beiden te combineren: nieuwe vriendschappen sluiten en vaker koken (en toetjes maken). Nog wat over mijzelf: ik werk als journalist. Sport graag en vaak en hou echt van gezelligheid. Tegelijkertijd houd ik ook van bankhangen met een boek of serie. Ik heb twee verschillende duimen en kan niet ruiken. Over dat laatste vertel ik je graag meer als het tot een eerste eetclub komt!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik kan niet ruiken. Aangenaam. ;)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Eetclub voor Utrechters

Harmke, Utrecht
2019-11-17

Bekeken: 783

Aangemeld: 8

Gereageerd: 2

Hoi! Ik ben Harmke, net komen wonen in Utrecht. Hoewel al een paar van mijn vrienden in 030 wonen, wil ik heel graag nieuwe mensen leren kennen. Ik speel al een tijdje met de gedachte op een eetclub te vinden of op te richten. Daar is nu het perfecte moment voor!

Ik hou ontzettend van eten. Met name van toetjes. Koken voor mijzelf vind ik dodelijk saai, maar kan genieten van het koken voor anderen. Toetjes zijn mijn specialiteit. Taarten, tiramisu: noem het maar op. Never skip dessert. 

Wat meer over mijzelf: ik werk als journalist voor een regionaal dagblad. Verder sport ik graag, houd ik mij bezig met fotografie en ga ik graag uit.

Via een eetclub hoop ik nieuwe vriendschappen te maken. Mensen om samen mee te koken of wijn te drinken, of om uiteten te gaan. Bottom line is dat ik op zoek ben naar gezelligheid in Utrecht! Dus wie wil? 

https://www.eetclub.nl

Wijnclub Amersfoort (25-43 jaar, m/v)

Tessa, Amersfoort
2019-11-19

Bekeken: 979

Aangemeld: 21

Gereageerd: 3

Hallo allemaal! 

Graag doe ik een oproepje voor een wijnclub! Per augustus woon ik in Amersfoort en het leek me leuk om met mijn grote hobby (wijn) mensen te leren kennen. De insteek:

- Minimaal 6 personen 

- Elke avond neemt iedereen 1 fles mee

- Gewoon iets wat je lekker vindt, geen duur gedoe! Supermarkt is prima! Rood, Wit, Rosé, Mousserend, het maakt niet uit! 

- Iedereen wil soms hosten. (6 glazen, een huis met werkende wc is alles wat nodig is)

- Naast je wijn neem je een borrelhapje mee. Kaas, chips, nootjes, etc. Ook daarbij geldt: Geen duur gedoe, gewoon wat je eraan uit wilt geven.

Iedereen geeft uit aan de fles wat je uit wilt geven, dus iedereen kan meedoen. Op mooie avonden kunnen we een terrasje pakken en je hoeft er niet elke keer bij te zijn. Het lijkt me leuk om een clubje te hebben wat graag nieuwe mensen leert kennen, maar geen wekelijkse/maandelijkse verplichtingen wilt hebben. 

Update - december 2019:

We gaan beginnen met Wijnclub Amersfoort en zoeken nog nieuwe leden! Meld je je aan? Leuk!