Hallo, ik ben Anne
lid sinds November 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Ik woon nu ruim twee jaar in Utrecht samen met mijn vriend (en inmiddels ook met een baby). Ik houd van lekker eten en gezelligheid. Ik proef graag nieuwe gerechten en het lijkt me leuk om op deze manier wat nieuwe mensen te leren kennen! Behalve samen koken en eten lijkt het mij ook leuk om in de stad een drankje te doen op het terras of ik de kroeg, naar de bios te gaan etc.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb helaas een glutenallergie, maar verder eet ik alles!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Glutenvrij
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezelligheid en lekker eten

An

Anne, Utrecht
2021-08-18

Bekeken: 714

Aangemeld: 0

Gereageerd: 8

Ik ben 34 jaar en woon nu ruim twee jaar in Utrecht. Mijn vrienden wonen verspreid over het land. Ik mis de spontane momenten om gezellig af te spreken voor een hapje of een drankje. Ik houd van lekker eten en gezelligheid en wil daarom graag een eet/borrelclub starten. Behalve samen koken en eten lijkt het mij ook leuk om in de stad een drankje te doen op het terras of in de kroeg, naar de bios te gaan etc. Spreekt deze korte oproep je aan, stuur mij dan een bericht. 

https://www.eetclub.nl

Eet/borrelclub vrouw 25-35jr

Antoinette, Utrecht
2019-12-08

Bekeken: 598

Aangemeld: 6

Gereageerd: 4

Hoi! Mijn naam is Antoinette en ik woon al een paar jaar in Utrecht, maar zou het leuk vinden om via deze weg een paar leuke meiden te leren kennen die houden van lekker eten en borrelen. Of het nou 3 gangen luxe eten of een borrelplank met wijn wordt, ik vind vooral gezelligheid belangrijk! Daarnaast houd ik van buiten zijn, sport ik graag en heb ik voorkeuren voor de italiaanse en franse keuken, maar vind ottolenghi ook leuk! Ik hou heel veel van kaas en tevens van spelletjes. Wel een stiekeme voorkeur voor alleseters zodat iedereen los kan gaan en evt nergens rekening mee hoeft te houden