Hallo, ik ben Marjon
lid sinds February 2020
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hoi! Ik ben Marjon en ben anderhalf jaar geleden naar Nijmegen verhuisd voor een nieuwe baan. Ik houd van koken en bakken, maar doe dat het liefst voor anderen. In m'n vrije tijd speel ik graag bordspellen, doe ik aan storytelling en ik ben ik begonnen met west coast swing. Ik wil graag nieuwe mensen ontmoeten en mijn netwerk in Nijmegen uitbreiden. Hopelijk tot snel :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet bijna alles, heb geen allergieën, ben alleen niet zo dol op geitenkaas.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Familierecepten
Oproepen

Eetclub en bordspellen

Marjon, Nijmegen
2020-02-02

Bekeken: 356

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi! 

Ik ben net naar nijmegen verhuisd voor een nieuwe baan en wil graag andere kookliefhebbers ontmoeten. Ik houd van koken en bakken en vind het leuk om nieuwe recepten te proberen (en weet om te gaan met allergieën). Maar het belangrijkste vind ik de gezelligheid, dus ook als je geen kookexpert bent ben je van harte welkom. Misschien kunnen we na het eten nog een spelletje spelen?

Mijn idee is om een groep van 4-6 personen te maken, het liefst zowel mannen als vrouwen, en dan eens per twee weken bij elkaar te komen. Lijkt dit je wat, stuur dan een berichtje.

Hopelijk tot snel, 

Marjon

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid/borrelen in Nijmegen e.o.

Iris Harbers, Nijmegen
2020-02-22

Bekeken: 772

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hi allemaal,

Sinds 1,5 jaar woon ik in Nijmegen vanuit de omgeving van Utrecht. Ik zou het onwijs leuk vinden om hier nieuwe mensen te leren kennen!

Ik ben 32 jaar en ik woon samen met mijn man en 2 hondjes.

Gek op reizen, nieuwe culturen ontdekken, lekker eten, bakken, goede series bekijken, luister veel muziek (concerten), en nog veel meer haha.

Het lijkt me leuk om vooral wisselend bij elkaar thuis of af en toe in de stad een keer wat te drinken/eten. Een avond bordspellen enz.. Het gaat mij vooral om de gezelligheid!