Hallo, ik ben Roos Arya-Visser
lid sinds August 2020
your image

Woonplaats: Rosmalen

Geslacht: vrouw

Ik ben inmiddels 36 jaar, getrouwd met een man uit India waarmee ik een zoontje heb van 2 jaar en sinds 17-05-2021 een zoontje van 0. Lekker druk dus bij ons! We wonen sinds oktober 2020 in Rosmalen. Ik woon al ruime tijd in het mooie brabant en ken de omgeving redelijk goed. Werk in Oss en geniet van gezelligheid, lekker eten, samen zijn, maar ook soms lekker niksen op de bank.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben opzoek waarbij gezelligheid en lekker eten hand in hand gaan. Zoekend naar een uitbereiding van mijn sociale cirkel, aangezien die redelijk beperkt is. Ik heb enkel een allergie voor paprika (de groenten) en rauwe ui/knofloof gaan nooit heel goed haha. Verder gezond, en eet ik alles en het liefst zo gevarieerd morgelijk. Iedere dag AVG (Aardappels, vlees en groenten) is bij ons niet het geval.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Topkoks
Sociale Media
Kooktijdschriften
Oproepen

Eten, drinken & Gezelligheid!

Ro

Roos Arya-Visser, Rosmalen
2021-09-25

Bekeken: 284

Aangemeld: 0

Gereageerd: 6

Opzoek naar gezelligheid , oprechtheid, eerlijkheid, lekker  eten/drinken en evt spelletjes spelen. Ik zoek mensen die hun sociale netwerk willen uitbouwen. Waar er open gesproken kan worden over ALLES! Dit onder het genot van een lekker glas wijn, kop koffie, glas bier, of welke drank je dan maar ook wilt drinken en een hapje. Wie doet er mee? 

Ladies, gezelligheid & eten!

Ro

Roos Arya-Visser, Rosmalen
2020-08-06

Bekeken: 178

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

De eetclub is gericht op gezelligheid, oprechtheid, eerlijkheid en lekker eten! De club is voor mensen die hun sociale netwerk willen uitbouwen en een vertrouwingsband met elkaar willen ontwikkelen. Waar er open gesproken kan worden over ALLES! Dit onder het genot van een lekker glas wijn, kop koffie, glas bier, of welke drank je dan maar ook wilt drinken en een hapje. Wie doet er mee? De frequentie zou ik zeggen 1x per 6 weken om te starten!

https://www.eetclub.nl