Eten, drinken & Gezelligheid! - eetclub.nl
Eten, drinken & Gezelligheid!
Niet meer op zoek naar nieuwe leden
Ro

Roos Arya-Visser, Rosmalen
2021-09-25

Bekeken: 284

Aangemeld: 0

Gereageerd: 6

Opzoek naar gezelligheid , oprechtheid, eerlijkheid, lekker  eten/drinken en evt spelletjes spelen. Ik zoek mensen die hun sociale netwerk willen uitbouwen. Waar er open gesproken kan worden over ALLES! Dit onder het genot van een lekker glas wijn, kop koffie, glas bier, of welke drank je dan maar ook wilt drinken en een hapje. Wie doet er mee? 

Ideaal voor
man,vrouw , 30s, 40s, 50s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Ni

  Nicole uit Den Bosch
  5 June 2021

  Hey Roos, wat een leuke oproep! Ik hou er zelf ook van om overal open over te kunnen praten, dus ik heb wel interesse. Ik woon in Den Bosch, maar aan de kant van Rosmalen.

  Ro

  Roos Arya-Visser uit Rosmalen

  Hoi Nicole, Wat leuk dat je reageert. Heel toevallig reageerde vorige week ook een dame. Waarmee ik heb afgesproken dat we over 2-3 weken gaan afspreken om elkaar te leren kennen. Leuk als je dan aansluit. Waarom 2-3 weken, ik ben 2,5 week geleden bevallen van ons tweede kindje dus moet nog een beetje wennen/ bijkomen zeg maar. Sta je open voor deze kennismaking ergens op een terras in Rosmalen?

 • Eva uit 's-Hertogenbosch
  9 July 2021

  Hi Roos, Ik sluit me graag aan als daar nog de ruimte voor is! Ik woon zelf in Den Bosch, twee kindjes van 4 en 2. Hou zeker van OPEN gesprekken haha. Liefs, Eva

 • frank Snoek uit Rosmalen
  9 July 2021

  Hallo ik sluit me graag aan hoor groetjes frank

 • Co

  Conchita uit Rosmalen
  31 July 2021

  Hi Roos, wat een leuk voorstel. Ik hou van open gesprekken. Fijn! Is er nog ruimte? Ik zou graag aan willen haken. Hartegroet, Conchita

 • Ellis G uit Winterswijk
  25 September 2021

  Hoi Roos! Ook ik haak graag aan. Al een berichtje gestuurd:-) Grtz, Ellis.

 • Re

  Reina
  26 September 2021

  Amsterdam en omgeving Ik doe graag mee met al bestaande club maar ben ook bereid een nieuwe club te starten. Bij voorkeur 50 plussers.

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen