Hallo, ik ben Inge Kleiboer
lid sinds October 2018
your image

Woonplaats: Apeldoorn

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Mijn naam is Inge, ben 30 jaar en woon met mijn vriend en 2 kids in Apeldoorn. Het lijkt me super leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen te koken en borrelen. Ik ben gek op Italiaans en Indonesisch eten, maar ik kook zelf eigenlijk uit heel veel verschillende keukens. Ik ben op zoek naar een gezellige club meiden tussen de 20 en 40 jaar om 1x in de 6 a 8 weken samen te koken en eventueel andere leuke dingen te doen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Gelukkig geen (heftige)allergieen, maar wat ik echt niet lekker vind zijn schelpdieren en zuurkool
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Gezellige meiden tussen de 20 en 40 jaar gezocht :-)

In

Inge Kleiboer, Apeldoorn
2019-01-20

Bekeken: 639

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Mijn naam is Inge, ben 30 jaar en woon met mijn vriend en 2 kids in Apeldoorn. Het lijkt me super leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen te koken en borrelen. Ik ben gek op Italiaans en Indonesisch eten, maar ik kook zelf eigenlijk uit heel veel verschillende keukens. Ik ben op zoek naar een gezellige club meiden tussen de 20 en 40 jaar om 1x in de 6 a 8 weken samen te koken en eventueel andere leuke dingen te doen.

https://www.eetclub.nl

Gezellige eetclub in Apeldoorn!

Nicolle, Apeldoorn
2019-07-18

Bekeken: 842

Aangemeld: 12

Gereageerd: 2

Hoi! Ik ben Nicolle, 33 jaar & vorige zomer naar Apeldoorn verhuisd. Omdat ik ontzettend hou van lekker eten & de gezelligheid die daarbij hoort, lijkt een eetclubje me een leuke manier om mensen te leren kennen. Als dit jou ook leuk lijkt, stuur me een berichtje!

Een nieuwe eet- en meer club.

Maartje, Apeldoorn
2019-01-25

Bekeken: 759

Aangemeld: 11

Gereageerd: 0

Hallo allemaal, 

Sinds juli woon ik in Apeldoorn en ik merk dat ik het erg moeilijk vind om nieuwe contacten te leggen. De meeste mensen hebben op mijn leeftijd (28) al een vaste vrienden groep en soms al een gezin, en ik moet hier in de buurt weer opnieuw beginnen. Veel mensen sporten en doen daar nieuwe contacten op, maar ik hou niet van sporten (al doet mijn profiel foto misschien anders vermoeden) en wel van eten dus dit leek mij een leukere optie!

Ik hou van scandinavische misdaadseries (en boeken), creatief bezig zijn, klussen in huis en wandelen in een mooi gebied. Ook ben ik dol op cooperatieve bordspellen maar die kan je niet allemaal alleen spelen. 

Ik zou het leuk vinden om met nieuwe mensen in contact te komen. Niet alleen om te eten maar ook om een spel te spelen, of een wandeling te maken. Ook lijkt het me leuk om na een etentje de stad te gaan verkennen! Ik ben erg benieuwd naar wat hier in het weekend te beleven is. 

Om even verder in te gaan op het eet aspect; Ik hou van koken maar het hoeft voor mij geen hoogdravend gebeuren te worden (lees; een menu wat je in een 5 sterren restaurant zou eten), gewoon leuk en lekker! Stokbroodjes met tappenade, toastjes met stinkkaas zijn ook lekker! Vegatarisch of niet, ik vind het allemaal prima. 

Ik heb voor een club grootte van 1-4 gekozen. Dit omdat ik enigzins introvert ben, en me vaak beter op mijn gemak voel in kleinere gezelschappen. In grote gezelschappen leer je mensen naar mijn idee toch minder snel kennen. Mocht er toch veel animo zijn dan pas ik dit aan! Ik moet zelf nog even uitvogelen hoe dit allemaal werkt enzo. 

Ik hoop tot ziens!