Hallo, ik ben Sharon Apeldoorn
lid sinds May 2019
your image

Woonplaats: Apeldoorn

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 39

Hoi Allemaal, Ik kom uit Apeldoorn en ben 36 jaar. Woon er al jaren. Vind het leuk om met nieuwe mensen te koken of uiteten te gaan. Terrasen/leuke dingen te ondernemen. Werk zelf als gastouder met jonge kinderen. En fitness en dans regelmatig. En hou van stedentrips en weekendjes weg en koken/nieuwe restaurants Groetjes Sharon
Alles wat we moeten weten over jou?
Lactose
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eetclub Apeldoorn en omstreken

Sharon Apeldoorn, Apeldoorn
2019-09-10

Bekeken: 805

Aangemeld: 3

Gereageerd: 3

Hoi Allemaal. 

Ik wou een eetclub starten voor mensen van 25 bv tot 45.

Om mekaar te leren kennen en gezellig te terrassen en eten.

Liefs Sharon uit Apeldoorn.

0623573948

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid gezocht!

Stefanie Vos, Apeldoorn
2019-11-21

Bekeken: 521

Aangemeld: 10

Gereageerd: 2

Hoi allemaal! Ik ben Stefanie, 28 jaar en sinds een jaartje woonachtig in Apeldoorn. Ik ken nog niet heel veel mensen in deze omgeving dus het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen waar ik gezellig mee kan eten, een drankje kan doen of kan shoppen:) ik ben in mijn vrije tijd ook vaak in de sportschool te vinden en daarnaast ben ik druk met mijn werk. Lijkt het jou leuk om samen gezellig dingen te ondernemen? Ik kijk ernaar uit! :)

Lekker experimenteren, high tea, gezelligheid

Dorien , Apeldoorn
2019-08-24

Bekeken: 536

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Vind jij het leuk om op een laagdrempelige manier nieuwe mensen te leren kennen? Door bijvoorbeeld samen nieuwe recepten uit te proberen? (Ik ben geen keukenprinses, maar ik sta zeker voor alles open). Dat is wat ik zou willen gaan doen met deze eetclub. Met misschien af en toe een high tea, of een ander leuk uitje.

Zelf ben ik 25, werkend als onderwijskundige en (semi) samenwonend te Apeldoorn. Als je het leuk lijkt om samen met mij en andere enthousiastelijkingen een nieuwe groep te vormen laat dan een berichtje achter. :)

Hier al een aanzet van een menu dat ik al te lang niet meer gemaakt heb:

Gado Gado, met gebakken rijst, met een boerenomelet in tomatensaus (foe yong hai achtig) en kip sate of wanneer vegetarisch een vega loempia.

Gezellige meiden tussen de 20 en 40 jaar gezocht :-)

In

Inge Kleiboer, Apeldoorn
2019-01-20

Bekeken: 639

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Mijn naam is Inge, ben 30 jaar en woon met mijn vriend en 2 kids in Apeldoorn. Het lijkt me super leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen te koken en borrelen. Ik ben gek op Italiaans en Indonesisch eten, maar ik kook zelf eigenlijk uit heel veel verschillende keukens. Ik ben op zoek naar een gezellige club meiden tussen de 20 en 40 jaar om 1x in de 6 a 8 weken samen te koken en eventueel andere leuke dingen te doen.

Eten en gezelligheid!

Lidian , Apeldoorn
2018-03-22

Bekeken: 919

Aangemeld: 12

Gereageerd: 1

Hallo, 

Aangezien er al meerdere groepjes vol zitten plaats ik zelf even een oproepje :-) 

Het lijkt mij leuk en gezellig om met een aantal meiden van ongeveer dezelfde leeftijd een "kookclubje" te starten. Ik ben zelf geen uitmuntende chefkok..maar het lijkt mij wel leuk om met meerdere te koken- eten en genieten van een lekker drankje. 

Ik ben 28 jaar en woon nu bijna een jaar in Apeldoorn. Ik werk in de zorg en verder vind ik het leuk om te borrelen naar de bios te gaan enz. Ik hou van gezelligheid! Jij ook?! :-) 

Kortom gezelligheid!

Mieke, Apeldoorn
2019-06-06

Bekeken: 863

Aangemeld: 5

Gereageerd: 2

Hallo, 

Ik woon nog maar net in Apeldoorn en ik zou graag nieuwe mensen leren kennen. Ik ben 24 jaar en werk in de hulpverlening.

Het lijkt mij leuk en gezellig om met een aantal meiden van ongeveer dezelfde leeftijd een 'kookclubje; te starten. Zelf ben ik niet een echte keukenprinses, maar samen koken vind ik altijd gezellig. Ook vind ik het leuk om te borrelen, een spelletje te doen, naar de bios gaan, te sporten en nog veel meer! Kort om van gezelligheid! Jij ook?!