Eten en drinken, maar vooral gezelligheid !! - eetclub.nl
Eten en drinken, maar vooral gezelligheid !!
Op zoek naar nieuwe leden

Jasmijn, Amsterdam
2019-04-04

Bekeken: 272

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hoi allemaal! 

Laat ik me eerst eens voorstellen. Mijn naam is Jasmijn, ik ben 27 jaar en woon sinds kort in Amsterdam met mijn vriend. Ik geniet onwijs van alle leuke restaurantjes en terrasjes in Amsterdam, maar ik merk dat ik nog wel op zoek ben naar sociale contacten. Dus vandaar dit oproepje! 

Ik werk met veel plezier als manager in een ziekenhuis en in mijn vrije tijd ga ik graag sporten, uit eten, in het zonnetje op een terrasje zitten, festivals, als het maar gezellig is. Verder reis ik ook graag om de wereld te ontdekken en ik ben gek op shoppen (mijn portemonnee iets minder helaas). 

Een keukenprinsesje ben ik niet, maar ik zal zeker mijn best doen in de keuken (met een beetje hulp van mijn vriend, hij is namelijk de keukenprinses bij ons thuis). 

Lijkt het je leuk om binnenkort kennis te maken onder het genot van een wijntje, laat dan een berichtje achter. Wie weet tot snel :)

 

Groetjes Jasmijn

 

Ideaal voor
vrouw , 20s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Maartje uit Amsterdam
  6 April 2019

  Aangemeld

  Hi Jasmijn! Vanochtend mn stoute schoenen aangetrokken en ook maar eens voor deze site aangemeld. Volgens mij zitten wij aardig op 1 lijn dus lijkt me leuk als we een keer met een groepje kunnen afspreken!

 • Suzanne uit Amsterdam
  7 April 2019

  Aangemeld

 • Kelly uit Amsterdam
  28 April 2019

  Aangemeld

  Hi Jasmijn! Leuk oproepje. Ik sluit mij graag aan. Ik ben nog niet zo lang geleden komen wonen in Amsterdam. Het lijkt me gezellig om nieuwe mensen te leren kennen, en nieuwe restaurants/terrasjes te ontdekken in Amsterdam. Groetjes Kelly

 • Sm

  Smadar
  5 April 2019

  Hai Jasmijn, Je berichtje sprak me aan,en ik zou graag willen aansluiten. Groetjes, Smadar

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen