Hallo, ik ben Jasmijn
lid sinds March 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Hoi allemaal! Ik ben Jasmijn, 27 jaar oud en in februari verhuisd naar Amsterdam samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd sport ik veel en hou ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden, zoals wijntjes drinken en een dansje doen in de kroeg. Daarnaast maak ik graag mooie reizen om de wereld te ontdekken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben geen keukenprinses, maar wel dol op lekker eten :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Mijn reizen
Oproepen

Eten en drinken, maar vooral gezelligheid !!

Jasmijn, Amsterdam
2019-04-04

Bekeken: 272

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hoi allemaal! 

Laat ik me eerst eens voorstellen. Mijn naam is Jasmijn, ik ben 27 jaar en woon sinds kort in Amsterdam met mijn vriend. Ik geniet onwijs van alle leuke restaurantjes en terrasjes in Amsterdam, maar ik merk dat ik nog wel op zoek ben naar sociale contacten. Dus vandaar dit oproepje! 

Ik werk met veel plezier als manager in een ziekenhuis en in mijn vrije tijd ga ik graag sporten, uit eten, in het zonnetje op een terrasje zitten, festivals, als het maar gezellig is. Verder reis ik ook graag om de wereld te ontdekken en ik ben gek op shoppen (mijn portemonnee iets minder helaas). 

Een keukenprinsesje ben ik niet, maar ik zal zeker mijn best doen in de keuken (met een beetje hulp van mijn vriend, hij is namelijk de keukenprinses bij ons thuis). 

Lijkt het je leuk om binnenkort kennis te maken onder het genot van een wijntje, laat dan een berichtje achter. Wie weet tot snel :)

 

Groetjes Jasmijn

 

https://www.eetclub.nl

Gezellig clubje meiden gezocht om samen te borrelen/ eten

Amber , Amsterdam
2020-01-07

Bekeken: 192

Aangemeld: 8

Gereageerd: 3

Hoi! Ik ben Amber en woon sinds een jaartje in Amsterdam. Het lijkt mij super leuk om een groep meiden te vinden om samen een clubje te vormen en samen te borrelen / koken en uiteraard eten en af en toe op stap te gaan.

Ik houd echt van koken en probeer graag recepten uit! daarnaast vind ik wijn drinken helemaal top en het lijkt me dan ook leuk om hier wat meer mee te doen :)

ik ben zelf 26 jaar en zoek dan ook mensen van rond mijn leeftijd. Iets ouder of jonger is natuurlijk ook helemaal prima! 

Eetclub Amsterdam!

Yara, Amsterdam
2019-03-31

Bekeken: 435

Aangemeld: 11

Gereageerd: 3

Hoi! Mijn naam is Yara, 26 jaar en ik woon sinds november in Amsterdam samen met m’n vriend. Ik werk als psycholoog en houd ervan om in mijn vrije tijd veel tijd door te brengen met vrienden, te sporten of spelletjes te spelen. Ik zou het super leuk vinden om in deze anonieme stad wat meer mensen leren kennen. Ik ben op zoek naar een groepje meiden die het leuk zou vinden om eens in de zoveel tijd samen te eten, te borrelen of een terrasje te pakken als het lekker weer is! Ik vind het leuk om nieuwe recepten te proberen of lekkere dingen te bakken, maar ik vind vooral de gezelligheid belangrijk!

Kook/borrel clubje Amsterdam!

Suzanne, Amsterdam
2019-03-26

Bekeken: 218

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hi!

Ik ben Suzanne (25) en sinds een tijdje woon ik in Amsterdam (West). Ik ben hier gekomen voor mijn master Forensische psychologie, en ik zou graag wat sociale contacten in de stad vinden :) 

Ik ben (nog) geen masterchef maar wel een gezelligheidsdier (eten = gezelligheid). Daarnaast lijkt het me leuk om de stad te leren kennen dmv borreltjes/feestjes/festivals/bedenk het maar! Voor een spelletjes- shop- of sportsessie ben ik ook altijd te porren.

Ben jij rond de 25 jaar en ben je net als ik op zoek naar sociale contacten in de stad? Laat dan een berichtje achter!!