Hallo, ik ben Suzanne
lid sinds March 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hoi! Ik ben Suzanne, 25 jaar en nog niet heel lang woon ik in Amsterdam. Ik zou heel graag mijn sociale netwerk in Amsterdam willen uitbreiden, en tegelijkertijd mijn kookskills willen verbeteren!
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen allergieën
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Kook/borrel clubje Amsterdam!

Suzanne, Amsterdam
2019-03-26

Bekeken: 516

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hi!

Ik ben Suzanne (25) en sinds een tijdje woon ik in Amsterdam (West). Ik ben hier gekomen voor mijn master Forensische psychologie, en ik zou graag wat sociale contacten in de stad vinden :) 

Ik ben (nog) geen masterchef maar wel een gezelligheidsdier (eten = gezelligheid). Daarnaast lijkt het me leuk om de stad te leren kennen dmv borreltjes/feestjes/festivals/bedenk het maar! Voor een spelletjes- shop- of sportsessie ben ik ook altijd te porren.

Ben jij rond de 25 jaar en ben je net als ik op zoek naar sociale contacten in de stad? Laat dan een berichtje achter!!

https://www.eetclub.nl

Gezellige meiden gezocht om te borrelen/eten in Amsterdam

Renée, Amsterdam
2019-04-20

Bekeken: 868

Aangemeld: 6

Gereageerd: 6

Hey meiden!

Sinds half januari ben ik verhuisd van Groningen naar Amsterdam. Ik kende al wel vriendinnen hier, maar merk dat ik soms behoefte heb aan een nieuw groepje meiden van tussen de 20-30 jaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om iets te bakken, met vriendinnen leuke dingen te doen en te borrelen. Ik werk bij een festivalorganisator, dus ik denk dat je wel kan zeggen dat dit ook een grote hobby van mij is ;)

Het zou me leuk lijken om eens per maand af te spreken. Ik ben geen mega keukenprinses, dus of het ergens uiteten of thuis eten is, maakt mij niet uit! 

Liefs, Renée

 

 

Borrel/Eetclub

Sanne, Amsterdam
2019-05-31

Bekeken: 869

Aangemeld: 9

Gereageerd: 6

Hi, ik ben Sanne (27 jaar) en woon sinds kort weer in Amsterdam. Het lijkt me leuk om door middel van een kookclub wat nieuwe mensen te leren kennen. Naast het uitproberen van nieuwe gerechten lijkt het me ook leuk om te borrelen en/of een spelletjesavond. Mocht er iemand verstand van wijn hebben, zou ook graag een keer een informele wijnproeverij willen doen ;)

Mocht je enthousiast zijn, stuur dan een berichtje en wie weet tot eets!

Eten en drinken, maar vooral gezelligheid !!

Jasmijn, Amsterdam
2019-04-04

Bekeken: 634

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hoi allemaal! 

Laat ik me eerst eens voorstellen. Mijn naam is Jasmijn, ik ben 27 jaar en woon sinds kort in Amsterdam met mijn vriend. Ik geniet onwijs van alle leuke restaurantjes en terrasjes in Amsterdam, maar ik merk dat ik nog wel op zoek ben naar sociale contacten. Dus vandaar dit oproepje! 

Ik werk met veel plezier als manager in een ziekenhuis en in mijn vrije tijd ga ik graag sporten, uit eten, in het zonnetje op een terrasje zitten, festivals, als het maar gezellig is. Verder reis ik ook graag om de wereld te ontdekken en ik ben gek op shoppen (mijn portemonnee iets minder helaas). 

Een keukenprinsesje ben ik niet, maar ik zal zeker mijn best doen in de keuken (met een beetje hulp van mijn vriend, hij is namelijk de keukenprinses bij ons thuis). 

Lijkt het je leuk om binnenkort kennis te maken onder het genot van een wijntje, laat dan een berichtje achter. Wie weet tot snel :)

 

Groetjes Jasmijn

 

Eetclub Amsterdam!

Yara, Amsterdam
2019-03-31

Bekeken: 767

Aangemeld: 11

Gereageerd: 3

Hoi! Mijn naam is Yara, 26 jaar en ik woon sinds november in Amsterdam samen met m’n vriend. Ik werk als psycholoog en houd ervan om in mijn vrije tijd veel tijd door te brengen met vrienden, te sporten of spelletjes te spelen. Ik zou het super leuk vinden om in deze anonieme stad wat meer mensen leren kennen. Ik ben op zoek naar een groepje meiden die het leuk zou vinden om eens in de zoveel tijd samen te eten, te borrelen of een terrasje te pakken als het lekker weer is! Ik vind het leuk om nieuwe recepten te proberen of lekkere dingen te bakken, maar ik vind vooral de gezelligheid belangrijk!