Hallo, ik ben Sofie
lid sinds May 2019
your image

Woonplaats: Apeldoorn

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hoi! Ik ben Sofie , 27 jaar en ben sinds kort verhuisd naar apeldoorn met mijn vriend wegens werk. Ik kom hier niet vandaan dus ik zouden het super leuk vinden eens nieuwe mensen te ontmoeten. Ik zou graag meer feeling met apeldoorn krijgen en sta open voor allerlei leuke dingen om te doen. Eten natuurlijk, sporten, borellen, noem maar op’ Zelf hou ik enorm van Thais eten maar ik ben een allrounder en lust ALLES! (Bijna) haha.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben zwanger! Super leuk natuurlijk, maar qu eten moet er dan soms even wat rekening gehouden worden. Valt mee hoor..
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Mijn vrienden
Oproepen

Eten en gezelligheid

Sofie, Apeldoorn
2019-05-18

Bekeken: 588

Aangemeld: 11

Gereageerd: 0

Hoi!

ik ben Sofie, 27 jaar en woon sinds februari in Apeldoorn. Tot nu toe nog niet echt mensen leren kennen en daar wil ik graag verandering in brengen! Vandaar mijn oproepje om een gezellig eetclubje te starten. 

Ik ben zelf als persoon heel makkelijk sociaal en open. Qua eten lust ik alles (denk ik?!). Ik ben geen super held in de keuken maar het gaat me meer om de gezelligheid haha.

mocht je zin hebben om je bij mij aan te sluiten ben je meer dan welkom.

Groetjes Sofie

https://www.eetclub.nl

Gezellige meiden tussen de 20 en 40 jaar gezocht :-)

In

Inge Kleiboer, Apeldoorn
2019-01-20

Bekeken: 640

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Mijn naam is Inge, ben 30 jaar en woon met mijn vriend en 2 kids in Apeldoorn. Het lijkt me super leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen te koken en borrelen. Ik ben gek op Italiaans en Indonesisch eten, maar ik kook zelf eigenlijk uit heel veel verschillende keukens. Ik ben op zoek naar een gezellige club meiden tussen de 20 en 40 jaar om 1x in de 6 a 8 weken samen te koken en eventueel andere leuke dingen te doen.

Eten en gezelligheid!

Lidian , Apeldoorn
2018-03-22

Bekeken: 921

Aangemeld: 12

Gereageerd: 1

Hallo, 

Aangezien er al meerdere groepjes vol zitten plaats ik zelf even een oproepje :-) 

Het lijkt mij leuk en gezellig om met een aantal meiden van ongeveer dezelfde leeftijd een "kookclubje" te starten. Ik ben zelf geen uitmuntende chefkok..maar het lijkt mij wel leuk om met meerdere te koken- eten en genieten van een lekker drankje. 

Ik ben 28 jaar en woon nu bijna een jaar in Apeldoorn. Ik werk in de zorg en verder vind ik het leuk om te borrelen naar de bios te gaan enz. Ik hou van gezelligheid! Jij ook?! :-)