Hallo, ik ben Nynke de Boer
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Hoi, Mijn naam is Nynke en ik ben 27 jaar oud. Sinds kort ben ik ingetrokken bij mijn lieve vriend die in Arnhem woont. Ik werk in de zorg, houd van reizen, naar de bios gaan, koken, uiteten en drankjes doen. Maar ook een avondje niksen vind ik heerlijk. Naast alle leuke dingen die ik met mijn vriend onderneem in Arnhem, merk ik dat ik het erg fijn zou vinden zelf wat contacten te hebben in Arnhem. Nou houd ik ook nog eens ontzettend van koken, dus daarom lijkt het mij erg leuk samen met anderen uit de omgeving Arnhem te gaan koken. :) Maar ook voor drankjes, leuke koffietentjes, uiteten enzo ben ik ook zeker in! Groetjes Nynke
Alles wat we moeten weten over jou?
Er is één ingrediënt dat ik niet eet en dat is kaas.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Oproepen

Gezelligheid gezocht samen met andere meiden rond de 20 en 30 jaar.

Nynke de Boer, Arnhem
2019-08-13

Bekeken: 573

Aangemeld: 3

Gereageerd: 4

Mijn naam is Nynke en ik ben 26 jaar! Ik ben sinds kort voor de liefde naar Arnhem verhuisd en woon nu samen. Ik werk als begeleider met jongeren; een super leuke baan! Verder houd ik van koken, uiteten, naar de film gaan, een drankje drinken en reizen; eigenlijk van alles! Mij lijkt het erg leuk om een eetclubje op te richten samen met een aantal andere 20’ers en 30’ers! Ik vind het super leuk om met Aziatische keukens te experimenteren, maar ook andere keukens spreken mij aan! Maar het aller belangrijkste vind ik dat het gezellig is met elkaar; dus lekker laagdrempelig koken :)! Ook vind ik het leuk om gewoon gezellig samen te borrelen of ergens een hapje te eten. Zie jij dit zitten? Stuur maar een berichtje :)

Inmiddels zijn we met zijn 10’en! Daarom sluit ik de oproep; mocht je toch nog graag willen aansluiten; laat het dan weten in een berichtje.  

https://www.eetclub.nl

He meiden!

Lize, Arnhem
2019-05-06

Bekeken: 681

Aangemeld: 5

Gereageerd: 2

Hoi!

Ik woon sinds een maand in Arnhem en zou graag een paar meiden ontmoeten om te leren kennen en leuke dingen mee te doen: eten, spelletjes, de kroeg in en/of chillen in het park. 

Ik ben 23 jaar en houd van muziek maken, fotograferen en sporten (kort gezegd). Ik werk in Utrecht bij een creatief/digitaal bureau als marketeer. 

Dus: ben jij ergens rond de 25? Stuur me dan een berichtje :) dan plannen we een eetdate!

Groet,

Lize 

 

 

Eten en gezelligheid in Arnhem

Eline, Arnhem
2019-09-24

Bekeken: 599

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

Hoi!

Ik ben Eline, ik ben 24 jaar en ik woon sinds januari samen met m'n vriend (& sinds een paar weken een kitten <3) in Arnhem. Ik ken hier helaas nog vrijwel geen mensen, maar het lijkt me leuk om hier verandering in te brengen. Ik hou van eten dus een eetclub lijkt me een geweldige manier om meer mensen te leren kennen hier in Arnhem :)

Naast samen koken lijkt het me ook gezellig om leuke barretjes/restaurants in Arnhem te ontdekken, te borrelen, spelletjes te doen, etc. (Ideeën zijn welkom haha!!)

Zoek jij ook een leuke groep mensen om dingen mee te ondernemen in Arnhem? Waarmee je zowel kan lachen als goede gesprekken mee kan voeren? En last but not least, die net zoveel van eten houden als jij?! Reageer dan even hieronder of stuur me een berichtje :)

 

Let\'s meet!

Kathleen van Duijn, Arnhem
2019-07-13

Bekeken: 616

Aangemeld: 5

Gereageerd: 1

Hey, 

Ik ben nieuw op deze pagina en op zoek naar nieuwe contacten. Niet direct om te koken..want let's be honest, ik geef er niks om en ik kook omdat het moet. 

Maar simpelweg hier om jou (?) te leren kennen en vriendschappen te sluiten voor de toekomst. Van uit eten, tot dagje strand, van een festival tot een kartavond. Ik sta voor alles open!

Jij ook? Let's meet! 

Gezelligheid in Nijmegen

Jeffrey, Nijmegen
2019-07-24

Bekeken: 801

Aangemeld: 8

Gereageerd: 2

Mijn naam is Jeffrey en ik woon ongeveer een jaar in Nijmegen. Het lijkt me leuk om een clubje op te richten waarin we gezellig voor elkaar koken, maar ook op stap gaan. Als er eten bij gepaard gaat ben ik al gauw enthousiast! Ik ben in voor veel gezelligheid, goeie gesprekken, lekker lachen en ouwehoeren met elkaar. Gewoon leuke dingen doen waar we met z'n allen zin in hebben!