Hallo, ik ben Shanice
lid sinds April 2019
your image

Woonplaats: Eerbeek

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Ik ben Shanice Hout, 30 jaar en woon in Eerbeek. Ik ben gek op koken en bakken. Hou van gezelligheid, ik wil mij graag bij een eetclub aansluiten in regio Gelderland. Ben gek op pasta, ovenschotels, grieks eten en aardappelgerechten.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou niet van rode saus in gerechten.
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Oproepen

Eetclub Brummen

Shanice,
2019-04-20

Bekeken: 571

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hoihoi,

Ik ben Shanice, 27 jaar en woon in Brummen (Oeken). Ben gek op koken en bakken. Nieuwe recepten uitproberen, gezellig samen een wijntje drinken en af en toe eens een avondje stappen bijvoorbeeld.

Ik zou graag een leuke eetclub willen oprichten voor mensen tussen de 20 en 30 jaar oud die het leuk vinden om eens in de 2 weken gezellig samen iets te koken. Kom je uit de regio Gelderland en spreekt dit je aan? Stuur gerust een berichtje

https://www.eetclub.nl

Wine so fine

Jell, Deventer
2019-11-01

Bekeken: 612

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Jell, 23 jaar oud en sinds 1 augustus woon ik samen met mijn vriend in Deventer. Oorspronkelijk kom ik uit (de buurt van) Groningen, dus ken nog vrijwel niemand in Deventer. Ik studeer Toegepaste Psychologie aan HS Saxion en ben afgelopen jaar afgestudeerd als Interieur Adviseur!

Ik ben opzoek naar leuke contacten in (omgeving) Deventer waarmee ik samen lekker kan eten, wijnen en kletsen! Ik moet zeggen dat ik niet bepaald een chef-kok(in) ben, en dat ik het ook heerlijk vind om dus bijvoorbeeld uiteten te gaan!

Ik heb me ingeschreven bij de sportschool en doe aan bootcamp in Deventer, dus mocht je het lekkere eten en de wijn er samen af willen sporten wees dan ook welkom om mee te gaan!

Ik kijk uit naar jullie reacties,

Met veel liefs, Jell

Nieuwjaarsborrel 2020

Ivana, Apeldoorn
2020-01-05

Bekeken: 692

Aangemeld: 9

Gereageerd: 5

Hi, wij zijn Laura en Ivana, 27 jaar en wij komen uit Apeldoorn. Ons goede voornemen voor 2020 is om meer leuke acitiviteiten te ondernemen met nieuwe vriendinnen van ongeveer onze leeftijd. Daarom organiseren wij graag een nieuwjaarsborrel in januari. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn en om met ons iets leuks te gaan doen? Laat het ons weten, dan zullen wij binnenkort wat organiseren.

Groetjes, 

Laura & Ivana 

 

 

 

Gezelligheid/borrelen in Nijmegen e.o.

Iris Harbers, Nijmegen
2020-02-22

Bekeken: 771

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hi allemaal,

Sinds 1,5 jaar woon ik in Nijmegen vanuit de omgeving van Utrecht. Ik zou het onwijs leuk vinden om hier nieuwe mensen te leren kennen!

Ik ben 32 jaar en ik woon samen met mijn man en 2 hondjes.

Gek op reizen, nieuwe culturen ontdekken, lekker eten, bakken, goede series bekijken, luister veel muziek (concerten), en nog veel meer haha.

Het lijkt me leuk om vooral wisselend bij elkaar thuis of af en toe in de stad een keer wat te drinken/eten. Een avond bordspellen enz.. Het gaat mij vooral om de gezelligheid!

Verhuisd, dus tijd voor een nieuwe eetclub in een nieuwe stad (Arnhem)!

Jolien, Arnhem
2019-11-12

Bekeken: 645

Aangemeld: 3

Gereageerd: 3

Hoi!

Ik ben op zoek naar gezelligheid in de stad Arnhem! Sinds kort woon ik hier en dat vind ik leuk, maar soms ook best saai in mijn eentje ;). Vind jij het net zo leuk als ik om nieuwe koffietentjes te ontdekken of samen een hapje te eten? Ik hoor het graag! 
Ik vind koken leuk, maar na een werkdag hang ik over het algemeen niet een enorme keukenprinses uit. Vind je een gewoon lekkere en voedzame maaltijd ook prima en verkies jij net als ik gezelligheid boven culinairiteit? Meld je dan aan!

In mijn profiel staat nog iets meer info over wie ik ben!

Mensen gezocht om lekker mee te koken en te borrelen natuurlijk!

Willem de Haas, Deventer
2019-10-04

Bekeken: 594

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Ik ben Willem 23 jaar. Ik ben alleenwonend in Deventer.  (verdere informatie op mijn profiel.)

 

Ik hoop hier 1,2 of 3 personen te vinden om samen eens in de zoveel tijd te koken. Mijn voorkeur gingen uit naar 1 keer in de 2 weken. Ik zou graag nieuwe gerechten willen koken en ook vooral proeven. Ik lust vrijwel alles en hoop ook veel verschillende keukens langs zien te komen. 

Mijn verwachtingen zijn dan ook dat er gezellige, leuke en lange avonden gaan onstaan, waarbij er heerlijk multiculureel wordt gekookt en veel over eten gaat, maar ook of andere dingen hoor haha.

Als dit je leukt lijkt, neem een kijkje op mijn profiel en laat een bericht achter!

Gezelligheid gezocht samen met andere meiden rond de 20 en 30 jaar.

Nynke de Boer, Arnhem
2019-08-13

Bekeken: 573

Aangemeld: 3

Gereageerd: 4

Mijn naam is Nynke en ik ben 26 jaar! Ik ben sinds kort voor de liefde naar Arnhem verhuisd en woon nu samen. Ik werk als begeleider met jongeren; een super leuke baan! Verder houd ik van koken, uiteten, naar de film gaan, een drankje drinken en reizen; eigenlijk van alles! Mij lijkt het erg leuk om een eetclubje op te richten samen met een aantal andere 20’ers en 30’ers! Ik vind het super leuk om met Aziatische keukens te experimenteren, maar ook andere keukens spreken mij aan! Maar het aller belangrijkste vind ik dat het gezellig is met elkaar; dus lekker laagdrempelig koken :)! Ook vind ik het leuk om gewoon gezellig samen te borrelen of ergens een hapje te eten. Zie jij dit zitten? Stuur maar een berichtje :)

Inmiddels zijn we met zijn 10’en! Daarom sluit ik de oproep; mocht je toch nog graag willen aansluiten; laat het dan weten in een berichtje.  

Gezellige mensen gezocht voor de vreetclub

Jill, Arnhem
2019-04-14

Bekeken: 759

Aangemeld: 5

Gereageerd: 8

Hoi allemaal!

Ik ben Jill, 22 jaar, en ik woon na een tijd reizen weer in Arnhem. Veel van mijn vrienden wonen verspreid over Nederland en niet in Arnhem. Daarom ben ik op zoek naar wat leuke mensen die net als ik zin hebben om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken die houden van eten.

Ik ben doooooool op eten en het liefste drink ik daar een lekker wijntje bij. Ik ben op zoek naar leuke mensen tussen de 20-30 jaar die graag zo af en toe bij elkaar willen komen om lekker te eten en/of drankjes te doen. Natuurlijk hoeven we niet alleen maar te eten en te drinken en lijkt het me ook heel leuk om gewoon gezellige dingen te doen.

Who's in?