Hallo, ik ben Shanice
lid sinds april 2019
your image

Woonplaats: Brummen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Ik ben Shanice Hout, 27 jaar en kom uit Brummen (Oeken). Ik ben gek op koken en bakken. Hou van gezelligheid, ik wil mij graag bij een eetclub aansluiten in regio Gelderland. Ben gek op pasta, ovenschotels, grieks eten en aardappelgerechten.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet vaker vegetarisch, dan dat ik vleesgerechten eet. Vind niet alle vleesgerechten lekker. Ook lust ik graag vis zoals garnalen, oesters en zalm.
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Oproepen

Eetclub Brummen

Shanice,
2019-04-20

Bekeken: 17

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoihoi,

Ik ben Shanice, 27 jaar en woon in Brummen (Oeken). Ben gek op koken en bakken. Nieuwe recepten uitproberen, gezellig samen een wijntje drinken en af en toe eens een avondje stappen bijvoorbeeld.

Ik zou graag een leuke eetclub willen oprichten voor mensen tussen de 20 en 30 jaar oud die het leuk vinden om eens in de 2 weken gezellig samen iets te koken. Kom je uit de regio Gelderland en spreekt dit je aan? Stuur gerust een berichtje

https://www.eetclub.nl

Eten, drankjes, gezelligheid: Eetclubje Zwolle omgeving?!

Danielle, Zwolle
2019-04-19

Bekeken: 72

Aangemeld: 4

Gereageerd: 3

Hoi allemaal!

Ik ben Danielle, 26 jaar, en ik woon in het mooie Zwolle. Veel van mijn vrienden wonen helaas niet in Zwolle maar verspreid door het land! Daarom ben ik op zoek naar wat leuke mensen, die net als ik zin hebben om zo nu en dan lekker te borrelen/koken (houd ik van!) of wat gezelligs te doen (wie weet zelfs wat sportiefs?!). Want voor jezelf uitgebreid koken gaat gauw vervelen ;)

Ik zit te denken aan mensen tussen de 25-30 jaar? Als iemand goede ideeën / suggesties heeft, let me know!

Who's in?

Gezellige mensen gezocht voor de vreetclub

Jill, Arnhem
2019-04-14

Bekeken: 111

Aangemeld: 5

Gereageerd: 3

Hoi allemaal!

Ik ben Jill, 22 jaar, en ik woon na een tijd reizen weer in Arnhem. Veel van mijn vrienden wonen verspreid over Nederland en niet in Arnhem. Daarom ben ik op zoek naar wat leuke mensen die net als ik zin hebben om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken die houden van eten.

Ik ben doooooool op eten en het liefste drink ik daar een lekker wijntje bij. Ik ben op zoek naar leuke mensen tussen de 20-30 jaar die graag zo af en toe bij elkaar willen komen om lekker te eten en/of drankjes te doen. Natuurlijk hoeven we niet alleen maar te eten en te drinken en lijkt het me ook heel leuk om gewoon gezellige dingen te doen.

Who's in?